Bli kjent med kunstnerne som stiller ut under Kunst i Follo på Sandvang

6.9.2024

Oppdag Kunstnerne på Kunst i Follo på Sandvang 7.-8. September

Dette arrangementet er en del av "Kunst i Follo", en årlig feiring av kunst hvor gallerier og atelierer over hele regionen åpner dørene sine for publikum. Sandvang Kultursenter vil være en av de sentrale arenaene, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en helg full av kunst, musikk og fellesskap!

Denne utstillingen vil vise frem de mangfoldige talentene til kunstnere fra ulike disipliner, som alle bringer sine unike visjoner til bordet. Fra billedkunst til eksperimentell fotografi, fra dynamiske malerier til intrikate skulpturer – dette er en feiring av kunstnerisk uttrykk og fellesskap. Nedenfor introduserer vi de fantastiske kunstnerne som stiller ut sine verk. Bli kjent med dem, utforsk kunsten deres, og følg dem på deres kreative reiser!

🎨 Anki Helgor

Anki Helgor er en allsidig kunstner fra Oslo som arbeider med alt fra kakeskulpturer, smykkelaging og tegning til maling, låtskriving og sang. Hennes kunstneriske stil spenner fra fotorealisme med fargeblyanter til eksperimentering med ulike medier.

📲 Følg Anki:
Instagram
Facebook

🎨 Anne Cathrine Wilson

Anne Cathrine Wilson er en multikunstner fra Nesodden som driver Nesodden Kunstmateriell og er kunstneren bak Toppen Atelier på Sandvang. Hun jobber med alt fra maling og skulptur til smykkedesign og grafikk, og har en dyp forståelse for kunstmateriell.

📲 Følg Anne Cathrine:
Instagram
Facebook
Hjemmeside

📸 Barbora Solar

Barbora Solar, med slovakiske røtter, er en talentfull fotograf, musiker og grafisk designer. Hun har utviklet en unik stil innen dokumentarisk nøyaktighet kombinert med fine art-estetikk, og på denne utstillingen viser hun frem sine mer eksperimentelle fotografier.

📲 Følg Barbora:
Instagram
Hjemmeside

🎨 Birdie V. Fuglehaug

Birdie V. Fuglehaug fra Ski har utforsket kunstens verden siden 20-årene og har de siste årene fokusert på maleri. Hans verk varierer fra dystre, abstrakte landskap til fargerike skildringer av dyr og mytiske figurer, og han er kjent for sin eksperimentelle tilnærming.

📲 Følg Birdie:
Instagram
Hjemmeside

🎨 Elin T. Eriksen

Elin T. Eriksen, en profesjonell portrettmaler og illustratør fra Nesodden, har stilt ut internasjonalt og jobber med en stil som kombinerer figurativt maleri og abstrakte uttrykk. Hennes verk balanserer mellom tradisjon og modernitet.

📲 Følg Elin:
Instagram
Hjemmeside

🎨 Irina Vidutova (Eugenia Sheptiy)

Irina Vidutova, kjent som Eugenia Sheptiy, er en ung kunstner fra Ukraina. Tegning har alltid vært en måte for henne å uttrykke seg på og en metode for å bearbeide livets utfordringer. Hennes verk reflekterer en ung kunstner med en moden visjon.

📲 Følg Irina:
Instagram

🎨 Katarina Bie Sundelius

Katarina Bie Sundelius fra Nesodden jobber med kreative prosesser innen maleri og tekstil. Hun har en sterk tilknytning til gjenbruk og skaper dynamiske, uttrykksfulle verk som reflekterer hennes varme for menneskene rundt seg.

🎨 Vidar Fevang

Vidar Fevang fra Sofiemyr har en rik bakgrunn innen kunst, med en leken tilnærming til farger og flate uttrykk. Hans kunst er inspirert av mestre som Picasso og Toulouse-Lautrec, og han jobber med å bryte konvensjonene i sine verk.

📲 Følg Vidar:
Instagram
Facebook

🎨 Kjersti B. Maagerø

Kjersti B. Maagerø fra Nesodden eksperimenterer med ulike materialer og teknikker, som tekstil, fotografi, olje og akryl. Hennes verk er preget av en intuitiv følelse for farger og komposisjon, noe som gir hennes kunst en levende kvalitet.

📲 Følg Kjersti:
Instagram

🎨 Ingrid Lundh

Ingrid Maria Alava Lundh, med en bakgrunn fra tre kontinenter, skaper kunst inspirert av farger og lys fra Sør-Amerika og Australia, kombinert med de roligere tonene fra Norges landskap. Hennes arbeid balanserer naturens sesonger og stemninger.

📲 Følg Ingrid:
Instagram

🎨 Line Granås

Line Granås fra Fjellstrand, Nesodden, er en kunstner som jobber med digitale arbeider og trykk. Hun finner inspirasjon i popart og urban kunst, og skaper verk som gir et friskt perspektiv på hverdagslige motiver.

🎨 Liv Katrine Steinheim

Liv Katrine Steinheim, bosatt i Oslo, arbeider med maleri og tegning, og til denne utstillingen fokuserer hun på akvarell og tusj. Hennes verk inviterer betrakteren inn i et unikt alternativt univers.

📲 Følg Liv:
Instagram

📸 Line Strømnæss

Line Strømnæss, en Nesodden-basert fotokunstner, arbeider med surrealistiske landskap og kombinerer ofte analoge og digitale teknikker for å skape visuelle fortellinger som utfordrer betrakterens oppfatning av virkeligheten.

📲 Følg Line:
Instagram
Hjemmeside

📸 Line Ørnes Søndergaard

Line Ørnes Søndergaard er en prisbelønt dokumentarfotograf kjent for sitt prosjekt BRUDDET, som utforsker livene til innbyggerne i Storbritannias brexit-hovedstad. Hennes intime stil har mottatt flere priser og internasjonal anerkjennelse.

📲 Følg Line:
Instagram
Hjemmeside

🎨 Michal Koblisek (Ofca)

Michal Koblisek, under pseudonymet "Ofca", er en kunstner med en lidenskap for fart og bilkonstruksjon. Hans verk, med fokus på bilens dynamikk og frihet, inviterer betrakteren til å oppleve farten og følelsen av frihet gjennom kunsten.

📲 Følg Michal:
Instagram

🎨 Madla Hruza

Madla Hruza er en tverrfaglig kunstner kjent for sitt arbeid innen scenografi, maleri, grafikk og kunstfotografi. Hun har stilt ut på 62 utstillinger verden over og er sterkt knyttet til naturen, noe som ofte reflekteres i hennes kunst.

📲 Følg Madla:
Hjemmeside

📸 Kat Siurek

Kat Siurek er en tysk-polsk fotograf som utforsker samspillet mellom intimitet, tekstur, farge og følelser. Hun manipulerer ofte fotografier for å skape en multisensorisk opplevelse gjennom kombinasjon med tekstiler og ulike materialer.

📲 Følg Kat:
Instagram

📸 Lukas Stefko

Lukas Stefko, en slovakisk fotograf, fokuserer på øyeblikkets poesi gjennom sitt FujiFilm-kamera. Hans arbeider fanger essensen av hverdagen med en meditativ og poetisk tilnærming til både gater og natur.

📲 Følg Lukas:
Instagram

🎨 Karin Linge Anderssen

Karin Linge Anderssen er kunstterapeut, kunstpedagog og kunstner. Hun kombinerer indre prosesser med akademisk tilnærming i sine verk, som ofte er preget av en dyp lengsel etter å uttrykke det som ikke kan sies med ord.

🎨 Rønnaug Frithjofsdatter Roald

Rønnaug Frithjofsdatter Roald vil også være en del av utstillingen.

Tilhørende program og info

🖌️ Åpne atelier: Vi åpner dørene for alle inn til Toppen Atelier på loftet der du kan snakke med kunstnerne og se deres arbeidsplasser.

🎙️ Panelsamtale med kunstnere - lørdag kl 15: Er du nysgjerrig på kunstneres kreative prosess, måten de jobber på, finner inspirasjon og mye mer? Vi holder en diskusjon med flere av utstillerne lørdag kl 15.

🎶 Live musikk: Denne gangen har vi enda mer live musikk på programmet!

  • Sibeth, Mike 'DonAlone', Barbora Solar (lørdag kl 14)
  • Håkon Skaug og Kristine Østenby (lørdag kl 16)
  • Vilde Emilie Højfeldt: En fantastisk lokal sanger og gitarist (søndag kl 13)
  • laridae: Knut Lowzow og Sigmund Espedal – akustisk, harmonisk og meditativ musikk (søndag kl 14)

Kaffe & kaker: Kos deg med deilig kaffe og kaker som er tilgjengelige hele helgen.

🎨 Barnekrok og malekrok for store og små: Barnehjørnet og fellesbordet var veldig populært sist, så også denne gangen blir det masse lek og kreative muligheter tilgjengelig.

🏠 Utforsk lokalet: Ta en tur rundt i Sandvang Kultursenter, sjekk ut atelierene og bli kjent med de nye kreative rommene våre.

📅 Dato: 7.-8. september 2024
🕒 Tid: Lørdag og søndag fra 10:00 til 18:00 (bruktmarked 12:00-16:00)
📍 Sted: Sandvang Kultursenter, Hellaveien 234, Fjellstrand (bussholdeplass Svestadtoppen hvis du tar bussen, og gratis parkeringsplasser på stedet hvis du kjører)
🚪 Inngang: Gratis
Arrangementet er rullestol-, barnevogn- og barnevennlig ❣️

Vi gleder oss til å se deg på utstillingen og til å dele denne kunstneriske reisen med deg!

No items found.
← Tilbake til artikler